Καμπούλ : Pc9caaqrxq6h0m : Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ προειδοποιεί για επιδείνωση της κατάστασης ασφαλείας στο αεροδρόμιο.

Καμπούλ : Pc9caaqrxq6h0m : Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ προειδοποιεί για επιδείνωση της κατάστασης ασφαλείας στο αεροδρόμιο.. Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ άρχισε να καταστρέφει έγγραφα. Στην πλατεία κοτζιά… ο έλληνας πολίτης που θέλει να ζήσει την εξωτική εικόνα της καμπούλ, πλημμυρισμένη από ταλιμπάν, δεν χρειάζεται να κάνει ζάπινγκ στα δελτία ειδήσεων. Πόσο κοστίζουν οι πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου Εικόνες που έχουν ήδη γραφτεί με μαύρη γράμματα στην ιστορία των ηπα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα.

Άλλοι τρέχουν μανιωδώς γύρω από το κέντρο της καμπούλ, μιας πόλης περίπου 5 εκατομμυρίων ανθρώπων, εκτελώντας υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής πριν εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Δύο εκατομμύρια επιπλέον εμβολιασμοί για ασφαλέστερο χειμώνα. Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ άρχισε να καταστρέφει έγγραφα. Στα είδη προς καταστροφή συμπεριλαμβάνονται «αντικείμενα που φέρουν τον λογότυπο της πρεσβείας ή του. Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ προειδοποιεί για επιδείνωση της κατάστασης ασφαλείας στο αεροδρόμιο.

V0auhvvwng9pum
V0auhvvwng9pum from cdn1.img.sputniknews.gr
Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ άρχισε να καταστρέφει έγγραφα. Πυροβολισμοί ακούγονται στην καμπούλ, καθώς η πόλη καταλαμβάνεται από τους ταλιμπάν. Εικόνες που έχουν ήδη γραφτεί με μαύρη γράμματα στην ιστορία των ηπα. Κλείσιμο με άνοδο και δύο ρεκόρ για 4η συναπτή συνεδρίαση. Ντόμινο από την απόφαση των ήπα να αποσύρουν τις δυνάμεις τους. Η είσοδος των ταλιμπάν στην καμπούλ ανέτρεψε όλους τους αμερικανικούς υπολογισμούς, που όπως ανέφερε το forbes ήθελαν την κατάληψη της αφγανικής πρωτεύουσας να μην συμβαίνει πριν από τον. Χιλιάδες κάτοικοι της καμπούλ προσπάθησαν να εγκαταλείψουν εσπευσμένα την πόλη και πολλοί εξ αυτών προσπάθησαν να πάνε στο διεθνές αεροδρόμιο. Η αμερικανική πρεσβεία στην καμπούλ ετοιμάζεται να καταστρέψει ευαίσθητα έγγραφα οι ταλιμπάν ελέγχουν πλέον την δεύτερη και τρίτη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν και.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα.

Χιλιάδες κάτοικοι της καμπούλ προσπάθησαν να εγκαταλείψουν εσπευσμένα την πόλη και πολλοί εξ αυτών προσπάθησαν να πάνε στο διεθνές αεροδρόμιο. Στα είδη προς καταστροφή συμπεριλαμβάνονται «αντικείμενα που φέρουν τον λογότυπο της πρεσβείας ή του. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος. Ανησυχία προκαλεί η προέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν, με την επίθεση στην καμπούλ να θεωρείται ζήτημα ημερών. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα. Παγκόσμιο σοκ προκαλούν οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το αεροδρόμιο της καμπούλ. Στην πλατεία κοτζιά… ο έλληνας πολίτης που θέλει να ζήσει την εξωτική εικόνα της καμπούλ, πλημμυρισμένη από ταλιμπάν, δεν χρειάζεται να κάνει ζάπινγκ στα δελτία ειδήσεων. Η είσοδος των ταλιμπάν στην καμπούλ ανέτρεψε όλους τους αμερικανικούς υπολογισμούς, που όπως ανέφερε το forbes ήθελαν την κατάληψη της αφγανικής πρωτεύουσας να μην συμβαίνει πριν από τον. Aποσύρει το προσωπικό της από το γραφείο της στην καμπούλ. Άλλοι τρέχουν μανιωδώς γύρω από το κέντρο της καμπούλ, μιας πόλης περίπου 5 εκατομμυρίων ανθρώπων, εκτελώντας υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής πριν εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ άρχισε να καταστρέφει έγγραφα. Ένας θάνατος και 419 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν την παρασκευή (13/8). Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ άρχισε να καταστρέφει έγγραφα.

Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ άρχισε να καταστρέφει έγγραφα. Ξεκίνησαν την εκκένωση της πρεσβείας στην καμπούλ οι ηπα καθώς προελαύνουν οι ταλιμπάν. Στην πλατεία κοτζιά… ο έλληνας πολίτης που θέλει να ζήσει την εξωτική εικόνα της καμπούλ, πλημμυρισμένη από ταλιμπάν, δεν χρειάζεται να κάνει ζάπινγκ στα δελτία ειδήσεων. Πληροφορίες αυτήκοων μαρτύρων κάνουν λόγο για πτώση τριών ανθρώπων που έκαναν τρομακτικό θόρυβο όταν έπεφταν στο έδαφος. Aποσύρει το προσωπικό της από το γραφείο της στην καμπούλ.

Bshyd7hwyk9sgm
Bshyd7hwyk9sgm from i.ytimg.com
Τουλάχιστον 40 τραυματίες σε συγκρούσεις στα περίχωρα της καμπούλ. Η αμερικανική πρεσβεία στην καμπούλ ετοιμάζεται να καταστρέψει ευαίσθητα έγγραφα οι ταλιμπάν ελέγχουν πλέον την δεύτερη και τρίτη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν και. کابل) είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του αφγανιστάν, με πληθυσμό που υπολογίζεται σε τρία περίπου εκατομμύρια (εκτίμηση για το έτος 2005: Έτσι σώθηκαν οι δυο έλληνες. Ωστόσο, στην καμπούλ επικρατεί αναταραχή, καθώς πολλοί άνθρωποι επιχείρησαν να πάρουν τις οικονομίες τους, να αγοράσουν φαγητό και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Η καμπούλ είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του αφγανιστάν, με πληθυσμό που υπολογίζεται σε for faster navigation, this iframe is preloading the wikiwand page for καμπούλ. Στην πλατεία κοτζιά… ο έλληνας πολίτης που θέλει να ζήσει την εξωτική εικόνα της καμπούλ, πλημμυρισμένη από ταλιμπάν, δεν χρειάζεται να κάνει ζάπινγκ στα δελτία ειδήσεων. Ένας θάνατος και 419 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν την παρασκευή (13/8).

Μέλη του αμερικανικού στρατού έστησαν «περίμετρο ασφαλείας» στο διεθνές αεροδρόμιο της καμπούλ, όπου μετέβη και ανασυντάσσεται το προσωπικό της αμερικανικής πρεσβείας καθώς.

Έτσι σώθηκαν οι δυο έλληνες. Η καμπούλ είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του αφγανιστάν, με πληθυσμό που υπολογίζεται σε for faster navigation, this iframe is preloading the wikiwand page for καμπούλ. Άλλοι τρέχουν μανιωδώς γύρω από το κέντρο της καμπούλ, μιας πόλης περίπου 5 εκατομμυρίων ανθρώπων, εκτελώντας υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής πριν εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Στην πλατεία κοτζιά… ο έλληνας πολίτης που θέλει να ζήσει την εξωτική εικόνα της καμπούλ, πλημμυρισμένη από ταλιμπάν, δεν χρειάζεται να κάνει ζάπινγκ στα δελτία ειδήσεων. Σε δήλωσή τους οι εξτρεμιστές αναφέρουν ότι δεν σκοπεύουν να καταλάβουν την καμπούλ με τη βία. Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος». Πόσο κοστίζουν οι πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου Πληροφορίες αυτήκοων μαρτύρων κάνουν λόγο για πτώση τριών ανθρώπων που έκαναν τρομακτικό θόρυβο όταν έπεφταν στο έδαφος. Ξεκίνησαν την εκκένωση της πρεσβείας στην καμπούλ οι ηπα καθώς προελαύνουν οι ταλιμπάν. کابل) είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του αφγανιστάν, με πληθυσμό που υπολογίζεται σε τρία περίπου εκατομμύρια (εκτίμηση για το έτος 2005: Ωστόσο, στην καμπούλ επικρατεί αναταραχή, καθώς πολλοί άνθρωποι επιχείρησαν να πάρουν τις οικονομίες τους, να αγοράσουν φαγητό και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ προειδοποιεί για επιδείνωση της κατάστασης ασφαλείας στο αεροδρόμιο. Ένας θάνατος και 419 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν την παρασκευή (13/8).

Στα είδη προς καταστροφή συμπεριλαμβάνονται «αντικείμενα που φέρουν τον λογότυπο της πρεσβείας ή του. Παγκόσμιο σοκ προκαλούν οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το αεροδρόμιο της καμπούλ. Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που οι γυναίκες μπορούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να έχουν ξεσκέπαστο το πρόσωπο τους! Κλείσιμο με άνοδο και δύο ρεκόρ για 4η συναπτή συνεδρίαση. Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ προειδοποιεί για επιδείνωση της κατάστασης ασφαλείας στο αεροδρόμιο.

Hvetpzinzhvfrm
Hvetpzinzhvfrm from www.capital.gr
Ωστόσο, στην καμπούλ επικρατεί αναταραχή, καθώς πολλοί άνθρωποι επιχείρησαν να πάρουν τις οικονομίες τους, να αγοράσουν φαγητό και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Πόσο κοστίζουν οι πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος». Κλείσιμο με άνοδο και δύο ρεκόρ για 4η συναπτή συνεδρίαση. Ένας θάνατος και 419 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν την παρασκευή (13/8). Δύο εκατομμύρια επιπλέον εμβολιασμοί για ασφαλέστερο χειμώνα. Ανησυχία προκαλεί η προέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν, με την επίθεση στην καμπούλ να θεωρείται ζήτημα ημερών. Σε δήλωσή τους οι εξτρεμιστές αναφέρουν ότι δεν σκοπεύουν να καταλάβουν την καμπούλ με τη βία.

Ντόμινο από την απόφαση των ήπα να αποσύρουν τις δυνάμεις τους.

Η αμερικανική πρεσβεία στην καμπούλ ετοιμάζεται να καταστρέψει ευαίσθητα έγγραφα οι ταλιμπάν ελέγχουν πλέον την δεύτερη και τρίτη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν και. Στα είδη προς καταστροφή συμπεριλαμβάνονται «αντικείμενα που φέρουν τον λογότυπο της πρεσβείας ή του. Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ άρχισε να καταστρέφει έγγραφα. Ανησυχία προκαλεί η προέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν, με την επίθεση στην καμπούλ να θεωρείται ζήτημα ημερών. Στην πλατεία κοτζιά… ο έλληνας πολίτης που θέλει να ζήσει την εξωτική εικόνα της καμπούλ, πλημμυρισμένη από ταλιμπάν, δεν χρειάζεται να κάνει ζάπινγκ στα δελτία ειδήσεων. Ξεκίνησαν την εκκένωση της πρεσβείας στην καμπούλ οι ηπα καθώς προελαύνουν οι ταλιμπάν. Άλλοι τρέχουν μανιωδώς γύρω από το κέντρο της καμπούλ, μιας πόλης περίπου 5 εκατομμυρίων ανθρώπων, εκτελώντας υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής πριν εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος. Χιλιάδες κάτοικοι της καμπούλ προσπάθησαν να εγκαταλείψουν εσπευσμένα την πόλη και πολλοί εξ αυτών προσπάθησαν να πάνε στο διεθνές αεροδρόμιο. Πληροφορίες αυτήκοων μαρτύρων κάνουν λόγο για πτώση τριών ανθρώπων που έκαναν τρομακτικό θόρυβο όταν έπεφταν στο έδαφος. Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ προειδοποιεί για επιδείνωση της κατάστασης ασφαλείας στο αεροδρόμιο. Τουλάχιστον 40 τραυματίες σε συγκρούσεις στα περίχωρα της καμπούλ. Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ άρχισε να καταστρέφει έγγραφα.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama